Toen & Nu
 Appel- & Perenteelt
 Natuurlijke fruitsappen
 Overige producten
 Excursies
 Tips
 Openingstijden & Info
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Overige producten

In de boederijwinkels van Cultura Fruit in Puth en Schinnen kunt u naast appels, peren en natuurlijke fruitsappen nog een aantal andere boerderij- en appelproducten kopen.

Boerderijproducten
Uien eieren en aardappelen van eerste klasse kwaliteit zijn typische boederijproducten die ook in de schappen van Cultura Fruit liggen. Daarnaast wordt seizoensgebonden fruit aangeboden zoals kersen, pruimen en aardbeiden. Alles zoveel mogelijk van eigen bodem.

Appelproducten
Appels van Cultura Fruit die niet voor de direct consumptie geschikt zijn, omdat ze bijvoorbeeld niet de juiste kleur of maat hebben, worden hoofdzakelijk verwerkt tot appelsap. En gedeelte gaat echter naar stroopfabriek Canisius in Schinnen voor de verwerking van stroop. Cultura Fruit is dus ook uw adres voor appelstroop, perenstroop, appel-/perenstroop en viervruchtenstroop.
Daarnaast wordt ook appelbloesemhoning verkocht. Tijdens de bloesem zet de imker bijenkasten uit in de fruitplantage. De bijen zorgen voor de bestuiving van de bloesem en produceren appelbloesemhoning. Zeker het proeven waard.

Bent u trouwens op zoek naar een leuk geschenk of cadeaupakket? Dan kunt u bij Cultura Fruit uw eigen pakket laten samenstellen. Voorbeelden zijn op beide locaties aanwezig.